0485/83.23.15
Vijverbroekstraat 22, 9340 Lede

Een oplossing op maat van jouw woning

Centrale verwarming

De centrale verwarming vormt een cruciaal onderdeel van jouw woning. Heb je bij een nieuwbouw, renovatie of bestaande woning nood aan centrale verwarming? Dan kan je zowel voor het herstellen, vernieuwen of uitbreiden van de centrale verwarming steeds beroep doen op Loodgieter Scheerlinck. Op maat van jouw noden gaan we op zoek naar een langetermijnoplossing die past binnen jouw budget. Zo werken we steeds met kwaliteitsmerken om de lange levensduur en het comfort te garanderen.

 

CV installatie

Kamp jij met een van deze problemen?

  • Mijn radiator warmt niet meer op.

  • Mijn radiator maakt een tikkend lawaai.

  • Mijn regulator van de temperatuur draait door.

  • Er zit lucht in mijn radiator.

  • Er moet een radiator weggenomen worden. 

  • Er moet een radiator bijgeplaatst worden.


Dan staat Loodgieter Scheerlinck in een mum van tijd voor jou klaar! Zowel in het plaatsen van verwarmingslichamen, verwarmingstoestellen en gascondensatieketels hebben we jaren ervaring en werken we samen met onze vertrouwde partner Vaillant. Zo combineren we kwaliteit, professioneel vakmanschap en een vlotte service om jouw woning van de juiste verwarming te voorzien.

 

Voor welke centrale verwarming kan je bij Loodgieter Scheerlinck terecht?

Voornamelijk werken we met centrale-verwarmingsketels op gas. Aardgas is één van de meest gekozen energiebronnen om een woning te verwarmen en bovendien zijn de condensatieketels zuinig, comfortabel en relatief goedkoop. Verder kunnen we met eender welk soort centrale-verwarmingselementen aan de slag. Dit omvat zowel verticale als horizontale radiatoren, handdoek- en sierradiatoren. 

 

Nood aan een installatie van een nieuwe centrale-verwarmingsketel of andere verwarmingselementen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vinden we een oplossing op maat van jouw woning en wensen.
 

Contacteer ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‚Äč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze realisaties

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Centrale verwarming