0485/83.23.15
Vijverbroekstraat 22, 9340 Lede

Waterverzachter

Centrale verwarming Sanitair Badkamerrenovaties

Een kwalitatieve oplossing van jouw woning

Waterverzachter

Last van kalk in het water of voelt jouw textiel niet meer zo zacht aan als vroeger? Dan kan een waterverzachter de ideale oplossing bieden voor jou. Om de kwaliteit van jouw water optimaal te maken en een lange levensduur van jouw toestel te garanderen, werken we bij Loodgieter Scheerlinck samen met onze vertrouwde partner WaterGenius. Bovendien geniet je een excellente dienst na verkoop en 10 jaar garantie op je toestel. 

 

De voordelen van een waterontharder

Een waterverzachter of waterontharder brengt tal van voordelen met zich mee:
 

  • Een waterverzachter minimaliseert de hoeveelheid kalk in het water, waardoor kalkaanslag aanzienlijk vermindert. Hierdoor gaan ook jouw toestellen (waterkoker, koffiemachine, wasmachine enz.) langer mee omdat er minder kalkaanslag mogelijk is. 

  • Een waterontharderverzacht letterlijk het water, waardoor het aangenamer aanvoelt voor de huid.

  • Verder zal ook jouw textiel zijn kwaliteit en zachtheid niet verliezen.

  • Tot slot maakt een waterverzachter kraantjeswater beter, waardoor u extra kan besparen op flessenwater.
     

Kortom, de investering in een waterverzachter of waterontharder kan je een hoop besparingen op lange termijn opleveren. 

 

Waterverzachter op maat van jouw woning

Een waterverzachter of waterontharder brengt vele voordelen met zich mee en kan de ideale oplossing voor jouw huishouden bieden. Echter is het wel belangrijk om de juiste waterontharder te kiezen, op maat van jouw noden. 

 

Bij Loodgieter Scheerlinck gaan we niet lukraak aan de slag, we zoeken eerst gedetailleerd uit welke waterverzachter past bij jouw huishouden. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal personen of aantal liters water die verbruikt worden. Ook het soort sanitair en de soort aansluiting van sanitair speelt een rol. Maak jij bijvoorbeeld gebruik van regenwater of leidingwater voor jouw douche, wasmachine, bad of vaatwasser?

 

Hebben we de meest gepaste waterverzachter voor jou gevonden? Dan stellen we een offerte op maat op. Eens de offerte getekend is trekken wij onze werkkleren aan en plaatsen we de waterverzachter binnen de 7 dagen in jouw woning. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is genieten van heerlijk zacht water. 

 

Nood aan een nieuwe waterverzachter of graag wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op dan bekijken we alles op maat.

 

Contacteer ons