0485/83.23.15
Vijverbroekstraat 22, 9340 Lede

Loodgieter Scheerlinck

Centrale verwarming Sanitair Badkamerrenovaties

Binnen 48u ter plaatste

Loodgieter Scheerlinck

Welkom bij Loodgieter Scheerlinck. Ik ben Jeroen Scheerlinck, zelfstandig loodgieter en gepassioneerd zaakvoerder. Met meer dan 10 jaar ervaring en een persoonlijke aanpak gaan we bij Loodgieter Scheerlinck aan de slag met loodgieterij. Een vlotte service en een oplossing voor elk sanitair probleem, daar streven we naar. 

 

De loodgieterij zit al jaren in mijn bloed. Als kleine jongen ging ik vaak mee op pad met mijn nonkel die loodgieter was. Eens op de schoolbanken was het ook al vrij snel duidelijk dat ik zelf loodgieter wilde worden. Na mijn opleiding, enkele leerrijke stages en jaren werkervaring, ben ik vandaag zelfstandig loodgieter. Dagelijks sta ik vol passie en enthousiasme klaar voor mijn klanten om hun van sanitair comfort te voorzien. 

 

Als zelfstandig loodgieter werk ik samen met een aantal vaste partners zodat zowel ik als jij steeds kan vertrouwen op kwalitatieve materialen en correcte dienst na verkoop. 

 

Waar kan je op rekenen bij ons?

Bij Loodgieter Scheerlinck kom jij als klant steeds op de eerste plaats. Zo kan je steeds vertrouwen op een persoonlijke aanpak op maat van jouw wensen en budget. Dit geldt zowel voor grote sanitaire werken als kleinigheden zoals het vervangen van een kraan. Het oplossen van sanitaire kleinigheden duurt meestal niet lang, maar voor jou als klant zijn ze vaak wel heel dringend. Bij Loodgieter Scheerlinck hoef je geen maanden te wachten, liefst komen we binnen de 48u bij jou langs.

 

Loodgieter Scheerlinck werkt:

  • Klantgericht: Met een persoonlijke aanpak
  • Op maat: Op maat van jouw wensen en budget
  • Met vlotte service: Steeds bereikbaar en zo snel mogelijk opgelost

 

Nood aan een onderhoud, plaatsing of tal van andere sanitaire oplossingen? Geef ons gerust een seintje en dan bekijken we samen welke oplossing voor jou het best past.