0485/83.23.15
Vijverbroekstraat 22, 9340 Lede

Ontstoppingen

Centrale verwarming Sanitair Badkamerrenovaties

Binnen de 48u ter plaatse

Ontstoppingen

De afvoer, douche, lavabo of toilet ontstoppen? Geen probleem, want met Loodgieter Scheerlinck is de klus zo geklaard en loopt het water terug vlotjes door de leidingen. Bovendien zijn we slechts één telefoontje van jou verwijderd en zorgen we ervoor dat we binnen de 24u (maximum 48u) ter plaatse kunnen zijn. 

 

Vertrouw op Loodgieter Scheerlinck als ontstoppingsdienst
 

Ontstoppingen in de keuken

Het water loopt niet meer goed door en niets zo vervelend als een verstopte gootsteen in de keuken. Verstoppingen in de leidingen van de keuken ontstaan meestal door een teveel aan etensresten, vetresten of andere resten die door de gootsteen gespoeld worden. Je merkt het misschien niet meteen, maar na verloop van tijd raken de leidingen verstopt en loopt het water in de gootsteen niet vloeiend meer door. 

 

Dat is precies waar Loodgieter Scheerlinck in het verhaal komt. Met onze expertise en ervaring ontstoppen we jouw gootsteen of leidingen in een mum van tijd. 

 

Ontstoppingen in het toilet/de badkamer

Ook in het toilet kan een ophoping ontstaan van te veel wc-papier of vochtige doekjes die niet volledig afbreekbaar zijn. Vervelend zo een toilet dat niet meer doorspoelt. Aan de hand van de juiste technieken lossen wij dit voor jou op! 

 

Een veel voorkomend probleem in het bad of de douche is de verstopping van de afvoer, of ‘het putje’. Vaak stoot je daar op een ophoping van haar en resten shampoo of zeep. Je kan het haarnetje in de sifon uitkuisen, maar vaak doet het echte probleem zich voor in de leidingen. Om dit op te lossen heb je nood aan echt vakmanschap. Als expert in ons vak schuiven we aan de hand van de juiste technieken, materialen en tonnen ervaring dit probleem vlotjes van de baan. 

 

Geef ons een seintje en we proberen binnen de 24u ter plaatse te zijn.

 

Contacteer ons

 

WC’s ontstoppen op school

Kindjes gebruiken vaak veel wc-papier en de kans is dus groot dat verstopte wc’s of lavabo’s vaker voorkomen op scholen. Hebben jullie op school ook frequent of sporadisch last van verstopte wc’s of lavabo’s? Of dringend nood aan een oplossing? Geen probleem! Geef een seintje en Loodgieter Scheerlinck komt vrijwel direct bij jullie langs.