0485/83.23.15
Vijverbroekstraat 22, 9340 Lede

Jarenlange ervaring in sanitair

Sanitair

Heb je al eens last gehad van een lekkende kraan, een verstopt toilet of een lek in de sifon? Vervelend toch? Zeker wanneer je dagen moet wachten op een oplossing. Niet bij Loodgieter Scheerlinck, want wij verhelpen jouw sanitaire problemen zo snel mogelijk. Zowel voor het onderhoud als de installatie van sanitair kan je beroep doen op ons vakmanschap en expertise. Om een lange levensduur en kwaliteit te garanderen, combineren we ons vakmanschap met gekende merken zoals Geberit, Wilo, Schell en Grohe. Geef ons een seintje en wij lossen jouw sanitair probleem in een mum van tijd op.

Contacteer ons

 

Sanitair in de badkamer

De badkamer is wellicht de meest voor de hand liggende plek waar je nood hebt aan een sanitaire installatie of onderhoud. Denk maar aan de installatie van een toilet, het leggen van leidingen en het plaatsen van een bad of douche. Maar ook voor het onderhoud van gesprongen leidingen, een lek in de sifon of een verstopte afvoer heb je nood aan een vakman met kennis van zaken. 

 

Zowel voor het onderhoud als de installatie van allerlei soorten sanitaire oplossingen kan je terecht bij Loodgieter Scheerlinck. Op maat van jouw noden en budget gaan we zo snel mogelijk aan de slag met jouw sanitair.

 

 

Sanitair in de keuken

We hebben vaak water nodig om te koken, af te wassen of voor de vaatwasser. Maar ook voor een glaasje drinkwater kan je terecht bij de kraan in de keuken. Kortom, voldoende en correct werkende sanitaire benodigdheden zijn ook onmisbaar in de keuken.

 

Is jouw sanitair in de keuken aan vervanging toe? Wens je een nieuwe of extra kraan te plaatsen? Dient jouw vaatwasser aangesloten te worden? Wil je een gepaste keukenboiler zodat jouw water sneller warm wordt? Of is er een lek in de sifon? Voor al deze zaken kan je rekenen op het vakmanschap van Loodgieter Scheerlinck.

 

 

Sanitaire voorzieningen in de tuin & garage

Niet enkel binnen heb je nood aan stromend water, maar ook vaak buiten in de tuin of in de garage of kelder. Zo plaatsen en vernieuwen we ook buitenkranen, leggen we de benodigde leidingen, vernieuwen we of sluiten we regenwaterpompen aan.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze realisaties

Sanitair

Sanitair

Sanitair

Sanitair

Sanitair