Nieuws

Centrale verwarming Sanitair Badkamerrenovaties

 

Terug naar overzicht 16-08-2022

Voorkom lekkages tijdens je vakantie

Stel je voor: je komt terug uit vakantie en je keuken staat onder water door een lek. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat zoiets gebeurt. We geven daarom graag enkele tips zodat je zorgeloos op vakantie kan vertrekken. 

Draai de hoofdkraan dicht

Als er ergens een verborgen lekkage is, vermijd je op deze manier dat het water kan blijven stromen tijdens je afwezigheid. Springt de leiding toch, dan blijft op deze manier de schade beperkt.

Kijk je dak na

Zorg dat je dakgoten schoon zijn voor je op vakantie vertrekt, zodat het water de juiste weg vindt bij erge regenval. Ook het dak zelf kan je even controleren, zodat je bij een zware bui niet met onverwachte schade komt te zitten.

Vergeet de verwarming niet

Schakel je thermostaat uit en overweeg een onderhoud van je cv-ketel voor je vertrek. Je verwarmingsketel kan lekken zonder dat je het zelf door hebt en voor ernstige ravage zorgen. Een snelle check-up is daarom aangewezen.

Hulp nodig?

Weet je zelf niet hoe je eraan begint en op wat je allemaal moet letten? Vetrouw dan op een vakman die je op de juiste manier begeleidt en adviseert. Wens je graag een controle door loodgieter Scheerlinck? Contacteer ons

Voorkom lekkages tijdens je vakantie